Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 05. 2015. 08:25 >> 08:17

JASAVIĆ OCIJENILA

Oni koji zovu na proteste su neozbiljni

Poslanica Pozitivne Crne Gore Azra Jasavić kazala je da usitnjavanje političke scene ide naruku DPS-u. Ipak, ističe da taj proces ne smije da bude obeshrabrujući za veliki broj građana koji žele promjene.

 

„Uvjerena sam da će ti procesi na kraju i rezultirati demokratskom smjenom vlasti, što će značiti nužne promjene i prosperitet Crne Gore“, kazala je Jasavić za Vikend novine.

Smatra da je država suočena sa ozbiljnim problemima.

"Javni dug se rapidno uvećava, nezaposlenost raste i imamo ozbiljan problem iseljavanja stanovništva zbog izuzetno loše ekonomske perspektive, posebno na sjeveru. Sigurna sam da će građani na izborima imati u vidu tu činjenicu i da će se sjetiti svih iznevjerenih obećanja aktuelne vlasti", ocijenila je poslanica Pozitivne.

Kad je riječ o kongresu Pozitivne koji je planiran za 7. jun, ona kaže se do kraja mjeseca završava kandidacioni proces za predsjednika stranke i Glavni odbor.

Ističe da članstvo njene partije u demokratskoj atmosferi ima priliku da se opredijeli i u odnosu na kandidate za članove GO i za predsjednika stranke. Jasavić je kazala da u Pozivnoj protesti nijesu aktuelna tema, jer su, kako ističe, oni koji pozivaju na proteste neozbiljni.

"Protesti u ovom trenutku nijesu tema kojom se bavimo. Nije ozbiljno da pozive na tako ozbiljne teme dobijamo preko medija, a još neozbiljnije je da putem medija i odgovoramo na njih", zaključila je Jasavić. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније