Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 05. 2015. 12:00 >> 11:52
1

TRIBINA U VRŽEGRMCIMA

DF nastavio terensku kampanju

Članovi Demokratskog fronta održali su sinoć tribinu u Vržegrmcima, mjestu u opštini Danilovgrad, u skladu sa planom aktivnosti obilaska terena i razgovora sa građanima u cilju pripreme protesta, koje je usvojilo predsjedništvo tog političkog saveza.

"Nakon zajedničke sjednice GO konstituenata Demokratskog Fronta i odluke da se krene u ideju prelazne vlade i po cijenu protesta, došli smo da čujemo vaše mišljenje i zatražimo podršku u realizacije ovog zajedničkog projekta jer je društveno-politička situacija u Crnoj Gori neizdrživa i neodrživa. Spremni smo da budemo na čelu naroda i izborimo se za demokratizaciju Crne Gore i održavanje prvih slobodnih izbora", istakao je član predsjedništva DF i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, saopšteno je iz DF-a.

Skupu su prisustvovali i potpredsjednik NOVE i predsjednik poslaničkog Kluba DF-a Milutin Đukanović i predsjednik Radničke partije Janko Vučinić.

"Đukanović je prisutne upoznao sa nepravilnostima u biračkim spiskovima i dosadašnjim mehanizmima izbornih krađa koje su omogućavale DPS-u i SDP-u da imaju nezasluženo veći broj mandata od stvarne podrške. Istakao je da se tome mora stati na put jer svaki novi izlazak na izbore po starim pravilima značio bi ponavljanje dosadašnjih rezultata DPS-a", navodi se u saopštenju.

Janko Vučinić je kazao da je najbolji i jedini način da se dodje do ispravnih odluka da se otvoreno i iskreno razgovora.

"Neophodnost razgovora sa što većim brojem obespravljenih građana Crne Gore je najpošteniji odnos prema ljudima koji iščekuju neizbježne promjene i koji su spremni da se bore i izbore za njih. Protesti su volja naroda i tu volju svi moramo poštovati", zaključio je Vučinić.

Na skupu su govorili i lokalni funkcioneri DF-a Dragan Bojović, Pero Radonjić, Brano Brajović i Zoran Mišković, koji je bio i domaćin skupa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније