Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 05. 2015. 20:00 >> 19:49
7

BEČIĆ TVRDI

"Damjanović je kvazi opozicionar"

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić ocijenio je da je Socijalističkoj narodnoj partiji donio samo korist i pozitivu u svim segmentima i da je jasno gdje stanuje istina, ko je radio u interesu SNP-a i ko je kome dužan.

Bečić je, reagujući na tvrdnje poslanika SNP-a Aleksandra Damjanovića da toj stranci duguje više od 100 hiljada eura, rekao da je kampanja izborne liste koju je predvodio za lokalne izbore koštala najmanje u odnosu na konkurente, i najeftinija je izborna kampanja u istoriji SNP-a u odnosu na veličinu i značaj izbora.

Kako je dodao, nekoliko puta je dok je bio u SNP-u dao pisanu izjavu da ne prihvata da bude poslanik, a pokazao više puta konkretnim djelima da se politikom ne bavi iz interesa.

"Svojim reagovanjem na moju izjavu da nemam kontakte, niti ih namjeravam imati sa njim i Đukanovićem, kao ni gospodom Milićem i Marovićem, Damjanović je konačno priznao da je kvazi opozicionar i pokazao zavidan stepen nervoze usled snažnog uspona koji bilježi Demokratska Crna Gora", ocijenio je Bečić.

To, kako je naveo, nije ništa novo od Damjanovića, "jer njemu je očito zadatak da se bavi mnome, Demokratama, noformiranim partijama jer ugrožavamo njegove interese i što je vjerovatno važnije interese njegovih mentora".

"Đukanović bi naravno mirno spavao da su mu svi opozicionari u Crnoj Gori Aleksandar Damjanović", poručio je Bečuć.

On je kazao i da sa Damjanovićem nije nikada imao ništa osim strogo partijske komunikacije i razmjene mišljenja o temama koje su im kao ekonomistima bliske.

Građani, smatra Bečić, lako prepoznaju ko su kvazi opozicionari i igrači režima svih ovih godina, a ko su oni koji građane zastupaju bez interesa.

"Tako da nemam namjeru da govorim o sebi, o tome svakim danom govore građani, spreman da u svakom trenutku pogledamo gdje je ko od nas na ljestvici povjerenja, odnosno za pomenutog apsolutnog nepovjerenja građana", zaključio je Bečić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније