Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 04. 2013. 19:20 >> 19:20
11

HERCEG NOVI

Odbornik NOVE: Fašistoidna politika DPS i Vlade

Odbornik NOVE u hercegnovskoj Skupštini, Borislav Vujović, u više navrata je danas, na sjednici SO, ustvrdio da je prauzrok svih problema u Herceg Novom i Crnoj Gori ideološko izopačena politika zasnovana na fašističkoj ideologiji, koju vodi Vlada Crne Gore.

Kako prenosi Radio Jadran, Vujović je kazao i da nema razvoja grada dok vlada jednoumlje u državi od 1945. godine. To je obrazložio tvrdnjom da su 80 odsto svih zaposlenih u državi nacionalni Crnogorci, što se u svakom društvu, kaže Vujović, naziva fažizam.

- DPS vodi fašistoidnu politiku, na šta pristaju i ovi iza mene, dobacio je Vujović, misleći na odbornike DPS-a u lokalnoj Skupštini.

Na to su oštro reagovale odbornice DPS-a Gordana Rajević i Jarmila Radović. U dugogodišnjoj prosvjetnoj praksi, tvrdi Radović, nikada nije prebrojavala ničija krvna zrnca, ni među kolegama niti među učenicima, niti je bilo ko to radio od zaposlenih u obrazovnim ustanovama. Tražila je od Vujovića da navede bar jedan konkretan primjer za svoje optužbe.

Šef odborničkog Kluba DPS-a Andrija Radman zatražio je da se o fašistoidnom govoru Borisa Vujovića izjasni Komisija za etički kodeks, na što je predsjednica Skupštine, Danijela Đurović, kazala da očekuje prijavu iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније