Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 04. 2013. 09:31 >> 09:33

IZBORI DANAS

U Dinoši i Skoraću ponovo glasaju

Na tri mjesta u Podgorici, odnosno na biračkim mjestima 117 I 117 a u Dinoši kao I na mjestu 126 u Skoraću ponovo se održavaju predsjednički izbori.

 

Predsjednik podgoričke izborne komisije Srđa Raićević kayao je za Antenu M da će ponovno glasanje nadgledati samo predstavnici DPS-a i SDP-a.

„SDP će u biračkim odborima biti zastupljena kao opoziciona partija. Prema mišljenju Državne izborne komisije, čim neka partija saopšti da nema svoj predstavnika, odnosno da neće da pošalje svog člana, mjesto u biračkom odboru pripada najjačoj po snazi političkoj partiji iz opozicionih redova. U Skupštini glavnog grada, u sadašnjem sazivu, odbornici SDP nijesu u vlasti, tako da će njima pripasti mjesto u biračkom odboru kao predstavnicima opozicije. Primijenjen je isti princip kao i prilikom glasanja 7. aprila, kada je odustajanjem SDP-a da na pojedinim biračkim mjestima pošalju svoje članove u odborima, to mjesto pripalo partijama iz opozicije, srazmjerno njihovoj snazi. Tada su umjesto SDP-a, u nekom odborima bili predstavnici Pokreta za promjene i Nove srpske demokratije“, kazao je Raičević.

Biračka mjesta su otvorena u 7 sati, a biće zatvorena u 20. Rezultati se očekuju čim se prebroje svi listići.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније