Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 07. 2015. 20:37   >>  20:48 1

PAPIĆ PORUČIO

SNP se neće miješati u probleme SDP-a

Socijalistička narodna partija Crne Gore se nikada nije miješala u unutarstranačke stvari bilo koje partije, pa to nećemo raditi ni sada kada je SDP u pitanju, saopštio je potpredsjednik SNP Podgorica Spasoje Papić.

"Određeni funkcioneri SDP-a su itekako znali da komentarišu dešavanja u SNP-u nakon što nas je nedavno napustio manji broj funkcionera i nakon što smo im svakodnevno tražili da vrate mandate koji pripadaju Partiji. Sada, predsjednik SDP-a se suočava sa istim problemom, ali u mnogo većem obimu nego što smo ga mi u SNP-u imali,  pa je ovo prilika da se prisjetimo one stare narodne koja kaže: `onaj ko se tuđem zlu raduje, nek se svome nada`", kazao je Papić.

Podsjetimo, potpisnici platforme za očuvanje jedinstva Socijaldemokratske partije (SDP), na čelu sa Ivanom Brajovićem, napustili su juče tu stranku.

Osim Brajovića, SDP su napustili i Vujica Lazović, Damir Šehović i Mićo Orlandić.

Među potpisnicima platforme su i Marija Blagojević, Selim Resulbegović, Munir Redžović, Ranko Jovović, Radoš Šućur, Momčilo Mićunović, Bedrija Lucević, Radisav Vulević, Milan Popadić, Mile Žugić, Milorad Matović i Anda Zlatičanin.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније