Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 07. 2015. 20:06 >> 20:00
4

SDP PODGORICA

Na nasjedajte na manipulacije

Podgorički Odbor Socijaldemokratske partije (SDP) pozvao je članove partije da ne budu predmet obmane i manipulacije koja dolazi od bivših članova partije.

Raško Konjević izabran je na današnjoj sjednici Odbora za vršioca dužnosti predsjednika Odbora Glavnog grada SDP, a konstatovano je i istupanje iz članstva partije dosadašnjeg vršioca dužnosti predsjednika Odbora, Vujice Lazovića.

„Odbor je na sjednici jednoglasno uputio poziv svim članovima SDP na nivou Glavnog grada da ne budu predmet obmane i manipulacije koja dolazi od bivših članova partije da istupe iz SDP-a i time učestvuju u očuvanju ministarskih i direktorskih fotelja i odbrani tuđih interesa“, saopšteno je iz SDP-a.

Na sjednici je, dodaje se, poručeno članstvu da SDP nastavlja svoj posvećeni rad, kao i u proteklih 25 godina, sa ciljem daljeg jačanja partije i principa koji čine SDP jedinom partijom na pravoj strani istorije četvrt vijeka.

„Svi prisutni članovi su jednoglasno poručili da su veoma ponosni što su ostali dosljedni svom političkom integritetu i uprkos svim manipulacijama prije i poslije VIII Kongresa SDP. Odbor je odlučio da započne pripreme na održavanju Konvencije Odbora Glavnog grada u čijoj pripremi će se razgovarati sa preko 1.600 članova SDP-a u Glavnom gradu“, kaže se u saopštenju.

Sjednici Odbora je, kako je saopšteno, prisustvovala većina članova OGG SDP i predsjednika Mjesnih odbora SDP Podgorica, kao i odbornici u GO Tuzi i predstavnici Odbora SDP-a u Zeti.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније