Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 07. 2015. 12:14 >> 14:34
9

BIVŠI ČLANOVI

"SDP u Nikšiću više ne postoji"

Potpisi koji potvrđuju da je 2/3 opštinskog odbora Nikšić napustilo SDP, i većina Foruma mladih i Foruma žena, najbolja je potvrda da većina članova opštinskog odbora juče nije prisustvovala održanoj sjednici, saopštili su, sada bivši, članovi Socijaldemokratske partije iz grada pod Trebjesom, koji su napustili stranku.

"Žao nam je što je Ranko Krivokapić, nakon našeg masovnog istupanja iz partije, vikao na vas, a vi svi do jednog pognute glave sve to oćutali, jer i vi i on znate da SDP u Nikšiću više ne postoji", poručili su članovi OO koji su napustili partiju, kolegama koji su ostali u SDP-u.

Kako su istakli, činjenica je da 29 potpisa članova OO SDP Nikšić koji su se isčlanili iz partije, veće od 20 koji su ostali u njoj.

"Vjerujemo da ćete teško razumjeti naše istupanje iz OO, jer morate priznati, velika je privilegija imati lični stav i javno ga izraziti. To je upravo ono što smo od vas očekivali kada je predsjedništvo donijelo odluku koja je raspuštila Opštinski odbor Nikšić, tako da bi bilo očekivati da kako ste nijemo ćutali tada, nijemo ćutite i sada", navodi se u saopštenju.

Članovi OO koji su napustili partiju se pitaju nijesu li pobjednici "ipak sa malo više dostojanstva".

"Zato, ako ste na Kongresu ostvarili pirovu pobjedu, nijeste nas ponizili. Ponosno imenom i prezimenom ponovo kažemo `ne` neprincipijelnoj politici SDPCG, prijateljskim izdajama i ucjenama, 'ne' svima vama koji ste u Nikšiću i likom i djelom maestralno odigrali ulogu Tita i Vuka Brankovića i po struci i po djelu", saopštili su.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније