Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 07. 2015. 13:21 >> 13:12
9

ODGOVOR POZITIVNOJ

DF: Pajović je DPS pozitivan

Otvorena ponuda lidera Pozitivne Crne Gore Darka Pajovića "da embrion svoje stranke nakalemi na politički osušeni fikus DPS-a", završni je čin nestajanja te partije, ocijenili su iz Demokratskog fronta (DF).

 

 

U toj političkoj organizaciji, reagujući na izjavu Pajovića da njegova stranka neće podržati formiranje neke nove većine u parlamentu koja bi bila u suprotnosti sa izraženom voljom građana, sa žaljenjem konstatuju da je lider Pozitivne za kratko vrijeme uspio da postane pozitivan jedino na DPS.

"I sa ovako otvorenim nabacivanjem Đukanoviću, zaslužuje prezir i osudu svih opozicionih birača. Ako je Darko Đurović ili Drago Pajović, ili kako god, mislio da će sintagmom 'neprincipijelna koalicija' dobiti na težini kao njen tvorac Vasil Tupurkovski, moramo ga podsjetiti da je svaka sličnost namjerna, i da je upravo stranka čiji je predsjednik Pajović, postala sinonim za neprincipijelnost i izdaju opozicionog biračkog tijela", tvrde iz DF-a.

DF je, kako su istakli, podsjetila javnost "da su teorije od 36 plus 1 poslanika spremnih da dođu do većine od 41 predstavljale puko zamajavanje i manipulaciju opozicione javnosti".

"Valjda je nakon Pajovićevog intervjua, svakom u Crnoj Gori jasno, pa i tvorcima modela 36 plus 1, ono što je DF odavno tvrdio, da u crnogorskom Parlamentu nema 36 opozicionih poslanika, već da postoje trojanski konji koji se hrane na opozicionim jaslama", naveli su iz DF-a.

Stoga, kako saopštavaju, najavljena koalicija Pozitivne i DPS-a "predstavlja razlog više da se na demokratskim protestima zaustavi svaki pokušaj daljeg političkog degenerisanja osnovnih demokratskih vrijednosti".

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније