Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 07. 2015. 14:01 >> 13:52
6

"OSTAJEMO JEDINSTVENI"

Bralić na čelu rožajskog SDP-a

Socijaldemokratska partija (SDP) u Rožajama ostala je jedinstvena, a uprkos odlasku pojedinaca, SDP će postati jači i posvećeniji demokratizaciji društva, poručeno je iz te partije.

Konstitutivnoj sjednici rožajskog SDP-a prisustvovalo je 55 članova, od ukupno 63. Na sjednici je bio i potpredsjednik SDP-a, Raško Konjević, i član predsjedništva, Ramo Bralić.

Za predsjednika opštinskog odbora izabran je Izet Bralić, za sekretara Faruk Agović, a za članove predsjedništva: Ibrahim Bećiragić, Esad Crnovršanin, Mirza Nokić, Idriz Nurković, Jasmin Bralić, Kenan Pepić, Meta Kuč, Mustafa Demić, Šefkija Nurković, Sead Kalač, Nedžad Adrović, Hadžija Murić, Ersad Kurpejović, Soko Kuč, Predrag Zekić, Senad Murić i Ajsel Kalač.

„Konstatovano je da je OO SDP-a Rožaje ostao jedinstven i da se odluke par pojedinaca, koji su napustili partiju, smatraju njihovim ličnim činom. Uz diskretne stavove da im se zamijera uzurpacija volje najvećeg dijela članstva partije, kao i biračkog tijela, ostavljeno im je na čast i savjest buduće političko ponašanje i djelovanje, obzirom da su od ove partije dobili sve što se moglo dobiti“, navodi se u saopštenju rožajskog SDP-a.

Oni su poslali poruku da će SDP, na lokalnom i državnom nivou, izaći jači i posvećeniji na putu demokratizacije društva i jačanju pravnog kapaciteta i socio-ekonomskog prosperiteta.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније