Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

06. 07. 2015. 14:26 >> 14:17

DVA DANA

Danielson u posjeti Crnoj Gori

Generalni direktor Direktorata Evropske komisije za susjedstvo i pregovore o proširenju Kristijan Danielson, boraviće naredna dva dana u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.


"Sa crnogorskim sagovornicima, Danielson će razgovarati o odnosima Evropske unije (EU) i Crne Gore, o dosadašnjem napretku, ali i budućim izazovima u procesu pristupanja Crne Gore, naročito na području vladavine prava", saopšteno je iz Delegacije EU u Crnoj Gori.

Navodi se da će se Danielson sastati sa predsjednikom Vlade Milom Đukanovićem, potpredsjednicima Duškom Markovićem i Vujicom Lazovićem.

Najavljeno je da će Danielson razgovrati i sa članovima skupštinskog Odbora za evropske integracije, Vrhovnim državnim tužiocem Ivicom Stankovićem i glavnim pregovaračem Aleksandrom Pejovićem.

Danielson će se, kako se navodi, sastati i sa Nikolom Markovićem, predsjednikom Komisije za praćenje istraga o napadima na novinare i imovinu medija.

Iz Delegacije EU podsjećaju da će Danielson boraviti u Crnoj Gori u trenutku kada se obilježava i tri godine od otvaranja pristupnih pregovora sa EU.

U okviru posjete sjutra će u Info Centru u Podgorici, biti organizovana konferencija za novinare.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније