Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 07. 2015. 08:00   >>  07:51 7

MEDOJEVIĆ TVRDI

DPS kontroliše Uru, Demos, Pozitivnu...

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i član Presjedništva Demokrtaskog fronta (DF), Nebojša Medojević, kazao je da su Pozitivna Crna Gora, Demos, Ujedinjena reformska akcija i Demokrate agenture i sistemski i poslušne opozicije koje se nalaze pod kontrolom DPS-a.

 

Medojević je nezadovoljan stavovima tih stranaka o protestima koje je Demokratski front zakazao za 27. septembar.

"Jedna po jedna stranka iz sistemske poslušne opozicije napada proteste koje će organizovati DF za fer i slobodne izbore. Agentura. Demos, Ura, Demokrate neće na proteste. Prihvataju krađu izbora bez borbe. Sad je jasno ko je opozicija", napisao je Medojević na svom Tviter nalogu, prenosi Pobjeda.

On je ponovio da je Pozitivna Crna Gora Darka Pajovića formirana od strane vlasnika Vijesti da, kako je kazao, prevari opozicione birače i spasi režim. To su, tvrdi on, i pokazali u Nikšiću i Podgorici. Sada se otvoreno nude DPS, kazao je Medojević koji se potom obrušio i na lidera SDP-a.

"Lekić nam je nudio ovog Krivokapića što se izvinjava DPS-u za lidera opozicije. Kakav vizionar. SDP ključna karika mafijaškog režima", kaže lider PzP.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније