Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 07. 2015. 08:14 >> 08:04
2

ABAZOVIĆ SMATRA

Izjave Medojevića bombastične besmislice

Ujedinjena reformska akcija (URA) je za mirnu i demokratsku smjenu vlasti, ne negirajući legitimitet demokratske borbe koji se može odvijati i kroz proteste, kazao je nezavisni poslanik Dritan Abazović.

 

On je kazao da je uvjeren da aktuelna vlast može da se pobijedi na narednim izborima.

"A ključni zadatak svih političkih subjekata treba da bude koncetrisan u pravcu obezbjeđivanja uslova da se oni održe pod fer uslovima i u skladu sa novim zakonodavstvom. Moramo stopirati mehanizme izbornih zloupotreba. U regularnim uslovima poraz režima je neminovnost, koja se ne dovodi u pitanje", rekao je Abazović za Portal Analitika.

Komentarišući izjavu lidera PzP-a Nebojše Medojevića koji je kazao da je URA „poslušna opozicija pod kontrolom DPS-a“, Abazović ističe da se Medojevićeve izjave „mogu svesti u kategoriju bombastične besmislice“.

"U principu ne komentarišem Medojevića,  jer smatram da on svojim svakodnevnim izjavama, koje se mogu svesti u kategoriji 'bombastične besmislice', najbolje govori o sebi. Kad bolje razmislim, nisam siguran da njegove izjave zapravo štete opoziciji, mislim da je to vrijeme davno prošlo. Naprotiv, ko zna zašto je to dobro", rekao je Abazović. 

Kad je riječ o NATO-u, Abazović vjeruje da dobijanje poziva za članstvo "rapidno ubrzava proces smjene vlasti".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније