Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 07. 2015. 10:25 >> 10:16
1

KALAČ PREDSJEDNIK

Rožaje: Formiran odbor Socijaldemokrata

Socijaldemokrate Crne Gore formirali su Inicijativni odbor za Rožaje, za čijeg predsjednika je jednoglasno izabran odbornik u lokalnom parlamentu Faruk Kalač, dok je za sekretara izabran Elvir Kefi Klica.

"Odbor je uglavnom sastavljen od bivših uglednih članova SDP-a, ali i od drugih brojnih Rožajki i Rožajaca svih profilacija, vjera i nacija koji su spremni da unesu novu energiju u cilju promovisanja osnovnih programa i principa, građanske, državotvorne, multietničke, demokratske i evroatlantske Crne Gore, uz zajednički trud i želju da se u Rožaje sa radošću i osmijehom dolazi kao i uvjek i da vrijedni ljudi ovog kraja iskažu sav svoj kapacitet, sve u cilju boljeg života Rožaja i naše Crne Gore", navodi se u saoštenju Socijaldemokrata.

Konstitutivnom sastanku je prisustvovalo 147 delegata koji će zajedničkim snagama raditi na pripremama za formiranje Opštinskog odbora i organizovanjem prvog Kongresa SD-a - kaže se u saopštenju. Sjednici su prisustvovali Ivan Brajovic, koordinator Socijaldemokrata Crne Gore, i poslanik Damir Šehović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније