Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 08. 2015. 10:05 >> 09:56

ĐUKANOVIĆ PORUČIO

Integracije - dugoročni garant razvoja

Crna Gora i Makedonija imaju tradicionalno prijateljske odnose i sadržajnu saradnju osnaženu zajedničkim strateškim ciljevima – evropskim i evroatlantskim integracijama, naveo je, u čestitki upućenoj premijeru Nikoli Gruevskom povodom Dana Republike Makedonije. Mišljenja smo da su oni najbolji dugoročni garant stabilnosti, demokratskog i ukupnog razvoja ne samo Crne Gore, već i ostalih zemalja iz regiona Zapadnog Balkana, navodi se u Đukanovićevoj čestitki.

Crnogorski premijer je ocijenio da odličan politički dijalog na svim nivoima koji postoji između naše dvije zemlje, kao i partnerstvo u okviru regionalnih inicijativa, stvaraju podsticajan okvir za snažniju valorizaciju potencijala za povezivanje, posebno na ekonomskom planu, u obostranom interesu.

„Koristim stoga priliku da ponovim spremnost Crne Gore da u duhu prijateljstva nastavi da razvija i unapređuje političke, ekonomske i ukupne odnose s Republikom Makedonijom kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom planu“, navodi se u Đukanovićevoj čestitki upućenoj Gruevskom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније