Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 04. 2013. 15:14   >>  24. 04. 2013. 09:24

SKUPŠTINA

Sjutra sjednica Kolegijuma

Kolegijum predsjednika Skupštine mogao bi sjutra da raspravlja o zahtjevima organizatora građanskog protesta da budu poništeni rezultati predsjedničkih izbora, s obzirom da dostavljeni parlamentu, prenosi agencija Mina.

Organizatori građanskog protesta, koji je održan u subotu, zatražili su usvajanje specijalnog zakona, kojim će biti poništeni rezultati predsjedničkih izbora, nakon čega bi, prema zahtjevima, predsjednik parlamenta trebalo da raspiše nove.

Oni su zahtjeve dostavili predsjednicima Skupštine i Vlade i predsjednicima parlamentarne većine.

Iz Vlada je saopšteno da će o zahtjevima opozicije biti raspravljano u okviru redovnog rada, a prva naredna sjednica je u četvrtak.

Na Kolegijumu koji bi trebalo da bude održan sjutra, raspravljeće se kada će i čime početi treća sjednica prvog redovnog zasjedanja Skupštine koja je trebalo da bude održana 10. aprila.

Poslanik Socijalističke narodne partije Aleksandar Damjanović rekao je u ponedjeljak da su postojali različiti stavovi po pitanju nastavka sjednice parlamenta.

»Predstavnici SNP-a i Pozitivne Crne Gore su predložili da se sjednica nastavi u ponedjeljak sa premijerskim satom, kako bi sa premijerom Milom Đukanovićem otvorili neka važna pitanja. Kolege iz Demokratske partije socijalista (DPS) su predložili da se sjednica nastavi u srijedu«, rekao je Damjanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније