Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 04. 2013. 10:53   >>  12:25 14

NA BIRALIŠTIMA

Danilović: Ah, taj SNP...

DPS je varao u gradovima gdje je DF imao po jednog opunomoćenog predstavnika, igrajući na to da pristalice DF-a neće najbolje sarađivati sa SNP predstavnicima zbog minulih svađa sa parlamentarnih izbora. I bili su u pravu, napisao je, na svom Fejsbuk profilu, šef Izbornog štaba nezavisnog predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića.

Danilović je ponovio kako je Lekić je dobio više od 154 hiljade glasova, a Filip Vujanović manje od toga. Ponovio je i to kako je navodna krađa ostvarena „prije svega putem pisma“.

„Mi smo imali zajedno sa SNP i Pozitivnom oko 5.000 ljudi na biralištima, ali nisu bili jedan tim, nego tri, bez obzira što su svi podržali Lekića. Jedan čovjek, pa ni dvojica, ne mogu do kraja spriječiti krađu putem pisma, ako je neko voljan da je sprovede, jer opunomoćeni nažalost nijesu isto što i članovi u stalnom sastavu. Zbog svega toga zakon omogućuje uvid u materijal. Mi smo postupili po zakonu i dokazali njihovu krađu i to onu sa dana izbora. DAN i MANS su razotkrili predizborne. Zaključak je ujedno i jedino pravo pitanje: koliko je zapravo glasova dobio Filip Vujanović? Odgovor je skoro nemoguć, jer samo možemo nagađati. Jedno je ipak izvjesno -značajno manje od Lekićevih više od 154 000", zaključio je Danilović.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније