Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ trebinjedanas.com, rts.rs ]

09. 08. 2015. 09:23 >> 09:14

GORI KOD TREBINJA

Požar ide ka Konavlima, brane sela

Požar na Zupcima kod Trebinja se proširio, a vatrena linija, dugačka nekoliko kilometra, ide ka Konavlima.

"Vatrena linija je od sela Grab do sela Tuli, i prema Konavlima u Hrvatskoj", rekao je komandir trebinjskih vatrogasaca, Danko Vuković.

On je istakao da je požar trenutno nemoguće kontrolisati i da vatrogasci brane samo sela.

Veliki broj mještana je na terenu zajedno s vatrogascima, dok se drugi dio sprema da uzme naprtnjače i stavi pod kontrolu vatrenu stihiju.

"Raspoređeni smo na dvije, tri strane kako bismo odbranili kuće. Jedan dio vatrogasaca otišao je na Bijelu goru, na granici s Crnom Gorom, gdje je takođe, došlo do velikog požara", rekao je Berak Risto iz Vatrogasne jedinice Trebinja, prenosi Kliks.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније