Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

05. 02. 2013. 08:41 >> 08:40
4

POLITIČKO DIJETE

Mrkonjić: Ivica je moje dijete

Najgora opcija po državu i građane je da ponovo idemo na izbore. Potpuno van pameti je da i ovu godinu provedemo u kampanji, svađama i stranačkim ratovima. Taman smo pokrenuli zemlju i moramo da nastavimo u tom smjeru, izjavio je potpredsjednik SPS i ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić.

Tvrdeći da "afera Šarić" neće srušiti jedinstvo vladajuće koalicije, Mrkonjić je rekao da je premijer Ivica Dačić potpuno jasno cijeloj Srbiji objasnio slučaj. 

"Ivica je moje političko dijete i lično bih mogao da garantujem da nije počinio nikakvo krivično djelo i da je potpuno čist. On na najbolji mogući način vodi Vladu i zato je nekim krugovima postao smetnja. Građani sve to prepoznaju", kazao je Mrkonjić za "Novosti". 

"Potpuno se slažemo sa Vučićem da sve mora da se ispita. Apsolutno podržavamo da borba protiv korupcije bude nemilosrdna i da zaštićenih ne bude. Ali, ne podržavamo medijska podmetanja i hapšenja preko novina. 
Nekome "iza scene" očigledno je stalo da Vlada padne i da se zaustavi i naša borba protiv korupcije. Poručujem im: Nećete uspjeti!", rekao je Mrkonjić. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније