Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ RTS/Blic/Beta/Tanjug ]

01. 09. 2015. 10:52 >> 10:42

BEOGRAD

U požaru povrijeđene starice i vatrogasci

U Domu starih u beogradskom naselju Mirijevo rano jutros izbio je požar u kome je povrijeđeno je šest osoba, među kojima su i dvojica vatrogasaca, koji su prevezeni su na VMA i u Klinički centar Srbije. Teške tjelesne povrede zadobile su dvije žene, korisnice Doma.

"U Ulici Mihaila Bulgakova u Mirijevu jutros oko četiri sata i 10 minuta izbio je požar u staračkom domu, a zbrinuto je šest pacijenata", izjavila je načelnica smene u Hitnoj pomoći dr Biljana Đurić.

Dvije žene, korisnice Doma, koje su teže povrijeđene, prevezene su u salu reanimacije Urgentnog centra, rekla je dr Đurić, prenosi RTS.

Nada Macura je rekla da su teško povrijeđene dvije korisnice od oko 70 i 80 godina.

One su bile bez svijesti, a jedna od njih je zadobila opekotine po cijelom tijelu.

Tri pacijenta su zbog intoksikacije ugljen-monoksidom prevezena na VMA, a jedan u KBC Zvezdara. Na lice mjesta upućeno osam ljekarskih ekipa, koje su dežurale do 5 sati i 50 minuta na licu mjesta.

Požar je ugašen, a saobraćaj normalizovan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније