Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

18. 09. 2015. 09:32 >> 09:21
3

ORBAN POTVRDIO

Mađarska podiže ogradu i prema Hrvatskoj

Mađarska je tokom protekle noći počela da podiže ogradu i na granici sa Hrvatskom, kako bi zaustavila priliv izbjeglica, a već je angažovala na stotine vojnika i policijaca na granici sa Hrvatskom, rekao je premijer Viktor Orban.

Orban je za lokalni radio rekao da će do kraja dana biti u potpunosti podignuta ograda na granici sa Hrvatskom u kritičnom dijelu dužine od 41 kilometra, gdje dvije zemlje nijesu razdvojene rijekom.

„Moramo da sprovedemo iste mere koje smo preduzeli na granici sa Srbijom“, rekao je Orban, dodajući da u ovom trenutku na podizanju ograde radi 600 vojnika, a da će danas biti angažovano još 500, kao i još 700 preko vikenda, prenosi Rojters.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније