Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ RTS ]

24. 11. 2015. 12:35 >> 12:22
1

BEOGRAD-BUDIMPEŠTA

Gradnja pruge počinje ove godine

Izgradnja brze pruge između Srbije i Mađarske počinje ove godine, rekao je kineski premijer Li Kećijang na današnjem Samitu u Kini.

U obraćanju na početku petog samita između Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, Li je rekao da je ova pruga veza koja će smanjiti vrijeme potrebno da se dođe do Budimpešte za više od pola.

Pruga treba da bude gotova za dvije godine. 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas trodnevnu posjetu Kini obilaskom Industrijskog parka u gradu Sudžou i posjeti fabrici autobusa Hajger (Higer). Premijer Srbije boravi u Kini, gdje će sastati sa najvišim zvaničnicima i predstavnicima vodećih kompanija. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније