Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92 ]

30. 11. 2015. 17:55   >>  17:43 7

GAŠIĆ PORUČIO

Vojska će sačuvati Vučića

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je prema procjenama bezbjednosnih službi najugroženija ličnost, a Vojska Srbije je apsolutno spremna da ga sačuva, kaže ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić.

Gašić je naveo da je za bezbjednost Vučića zadužena Vojska Srbije i da je ona apsolutno spremna da odgovori na sve prijetnje i bezbjednosne rizike, koji mogu na bilo koji način da ugroze premijera Srbije.

Govoreći o bezbjednosnim rizicima, a podsjetivši na ubistvo premijera Zorana Đnđića, Gašić je rekao da su isti akteri i danas na sceni Srbije.

"To su političko-kriminalno-tajkunsko-medijski akteri, a oni su bili prisutni i kada se desio taj nemili događaj", konstatova je Gašić, ali i primijetio da subordinacija svih bezbjednosnih službi daje dovoljno podataka kojima se svakodnevno bavi posebno formiran štab u Ministarstvu odbrane, o čemu, dodao je, ne može da iznese više podataka.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније