Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Srna ]

01. 12. 2015. 10:13 >> 10:00
3

GRAĐEVINSKI RADNICI

Sarajevo: Našli bombu od 250 kg

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite su u sarajevskom naselju Buća Potok izmjestili na bezbjednu lokaciju avio-bombu tešku 250 kilograma koju su pronašli građevinski radnici.

Građevinski radnici su, izvodeći radove u naselju Buća Potok, 30 minuta poslije ponoći, kopanjem pronašli metal koji im je bio sumnjiv zbog čega su tražili od pripadnika Federalne uprave civilne zaštite da izađu na teren i provjere da li je riječ o avio-bombi.

Direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak rekao je za portal "Klix.ba" da je riječ o avio-bombi zaostaloj iz Drugog svjetskog rata teškoj blizu 250 kilograma sa nekih 100 kilograma eksploziva i da upaljač bombe nije nestabilan, tako da se izmještanje može uraditi nesmetano.

Solak je naveo da su u akciji uklanjanja avio-bombe učestvovali i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, radnici firme koji su izvodili radove, Hitna pomoć, te Civilna zaštita Novog Grada.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније