Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 05. 2013. 13:49 >> 13:49

LANČANI SUDAR

Stradala žena u udesu na Ibarskoj

Jedna žena je poginula dok su dvoje djece i dvije odrasle osobe povrijeđene u lančanom sudaru dva putnička automobila i cisterne koji se danas oko 12 sati dogodio kod ulaza u Sremčicu na Ibarskoj magistrali.

Portparol beogradske Hitne pomoći Nada Macura rekla je za RTS da je dvoje djece povrijeđeno i prebačeno na Kliniku u Tiršovoj.

Žena od oko 65 godina koju su vatrogasci morali da oslobađaju iz vozila prema najnovijim informacijama preminula je nedugo nakon udesa.

Ona je novinarima saopštila da je jedan dječak od pet godina zadobio povrede stomaka i potres mozga, dok je drugi dječak od 10 godina zadobio povrede kičme i potres mozga.

Po najnovijim informacijama, djeca se nalaze na pregledima i nijesu životno ugrožena. Jedan muškarac (35) je zadobio potres mozga, oguljotine i prevezen je u Urgentni centar.

Drugi povređeni muškarac (46) zadobio je prelom desne i lijeve podkoljenice i sa povredama grudnog koša odvezen je u Urgentni centar.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније