Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 05. 2013. 15:13 >> 15:13

TOŠIN BUNAR

Za udes vozova kriv ljudski faktor

Direktor za infrastrukturu Željeznica Srbije Vladimir Radović kazao je da je za sudar vozova u tunelu Tošin bunar, koji se desio prije dva dana, krivac ljudski faktor i da će do sredine nedjelje biti poznato ko je odgovoran, javio je RTS.

 "Za jučerašnji vanredni događaj isključivo je krivac ljudski faktor", rekao je Radović, uz konstataciju da je signalizacija radila besprekorno, te da je komisija cijelu noć ispitivala i jednog i drugog mašinovođu.

"Zaključak je da je mašinovođa, koji je upravljao vozom, koji je udario u voz koji je bio u kvaru pritisnuo taster za uzbunu, ali nije smanjio brzinu. Do utorka ili srijede komisija će završiti svoj isljednički izvještaj i znaće se tačno ime i prezime ko je odgovoran", naveo je Radović.

Do sudara je došlo kada je na putnički voz na liniji Beograd-Šid koji je ostao u kvaru, naletio voz koji saobraća na liniji Beograd-Subotica i tom prilikom lakše je povrijeđeno više od 20 putnika, a među njima i jedno dijete.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније