Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

05. 05. 2013. 10:41 >> 10:41

PA MAKAR GA GAĐALI JAJIMA

Vučić 12.maja u posjeti Kosovu

Potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najvio je da će 12. maja posjetiti Kosovo i razgovarati sa tamošnjim Srbima o sprovođenju briselskog sporazuma, a prije toga 7. maja biće održan i sastanak u Beogradu.

On je rekao da mu je savjest mirna i da se ne plaši suda svog naroda, ma kakve planove imaju za njegov doček na Kosovu, pa makar ga gađali paradajzom, jajima ili kamenjem.

"Meni je savjest potpuno čista. Uradio sam najbolje što sam mogao i borio se za interese svog naroda...i neće me niko uplašiti", kazao je Vučić Televiziji Pink.

On je rekao da shvata stav kosovskih Srba, ali da "ne razumije njihov pokušaj da mijenjaju političku mapu Srbije i nerazumijevanje za najveći dio Srbije, za druge ljude".

Vučić je istakao da Vlada neće posegnuti za mehanizmima kojima bi bile ukinute institucije Srbije na Kosovu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније