Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 02. 2013. 08:29   >>  09:51 1

ŠTAMPA NAJAVLJUJE

Jeremić će biti izbačen iz DS

Bivši šef diplomatije Srbije, Vuk Jeremić, sva je prilika, biće izbačen iz svoje dosadašnje partije. Predsjednik Generalne Skupštine UN ne izlazi pred disciplinsku komisiju, Demokratska stranka će ga kazniti.

Iako je izgledalo da su se poslije razgovora, prošlog četvrtka u centrali DS, strasti na relaciji Đilas - Jeremić smirile, bivši srpski šef diplomatije, sva je prilika, biće izbačen iz partije, pišu Novosti.

 

Kako saznaju ”Novosti”, predsjednik GS UN, kome je Izvršni odbor na prošloj sjednici dao mogućnost da se naknadno izjasni o optužbama, neće to učiniti, ni pisanim putem, ni lično, pred disciplinskom komisijom.

 

Izvori lista tvrde da je prelomljeno da se ni na koji način ne može tolerisati Jeremićevo odbijanje da vrati poslanički mandat. Donijeta je odluka da i on, poput Dušana Petrovića, bude izbačen iz stranke. Ove informacije stigle su i do Jeremića, koji je riješio da, bez odbrane, sačeka definitivnu presudu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније