Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

09. 05. 2013. 11:03 >> 13:30
5

VLADIKA PEDOFIL

Pahomije bludničio nad dječacima u Grčkoj

"Blic" ekskluzivno otkriva tajni dosije vladike Pahomija u kojem se navodi da je vladika sa svojim intimnim prijateljem bludničio nad dječacima fudbalskog kluba iz Vranja na ljetovanju u Grčkoj.

Episkop vranjski Pahomije jedan je od vođa takozvanog “homoseksualnog lobija” u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, piše u dosijeu.

Sa intimnim prijateljem iz Grčke L.M. zajedno je učestvovao u protivprirodnom bludu nad maloljetnicima iz Fudbalskog kluba “Soko” prilikom njihovog boravka u Grčkoj na ljetnjem raspustu, prenosi Blic.

Ovaj klub je formiran u Vranju pod pokroviteljstvom Eparhije vranjske, piše u dokumentima koje o vladiki Pahomiju godinama vode srpske bezbjednosne službe.

U tajnim dosijeima bezbjednosnih službi uz vladiku Pahomija, podsjetimo, pominju se i vladika Kačavenda kao vođa homoseksualnih aktivnosti unutar SPC-a, kao i vladika mileševski Filaret za koga se navodi da je glavni finansijer i savjetnik pokreta "Dveri".

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније