Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

07. 02. 2016. 17:49   >>  18:11

BJELAŠNICA, BiH

Stradao planinar, planinarka povrijeđena

Jedan planinar je smrtno stradao, a planinarka teško povrijeđena, epilog je nesreće koja se, u poslijepodnevnim satima, dogodila na planini Blešanica, u blizini Sarajeva.

"Ženska osoba mlađe životne dobi, koja je helikopterom prebačena u sarajevski Klinički centar, životno je ugrožena i ljekari joj se bore za život", kazala je za "Avazov" portal, portparola Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo Muamera Šehić. 

Kako prenose BiH mediji, iz Federalne uprave civilne zaštite su dobili potvrdu da se 10 planinara kretalo ovim područjem, a da je stradale zatrpao snijeg.

Kako su mediji nezvanično saznali, snijeg je zatrpao planinare na samom vrhu Bjelašnice, u Kotlovima. 

"Kotlovi svake zime nekoga progutaju. Žao mi je što se sve ovo dogodilo, snijeg sakrije led, pa je teško hodati. Nesreće su česte'', ispričao je za portal Radiosarajevo.ba Samir Korić koji je za vrijeme nesreće bio na Bjelašnici.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније