Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

09. 02. 2016. 09:10   >>  08:55 1

U ŠAPCU

Ubili taksistu zbog računa od 20 eura

Taksista Čedomir Popović iz Šapca ubijen je zbog računa za vožnju od 2.390 dinara, pišu beogradske Večernje Novosti.

To je za beogradski list rekla supruga preminulog taksiste, koga su dvojica mladića usmrtila nožem u toku vožnje prema selu Metlić kod Šapca.

"Ubili su ga zbog računa od 2.390 dinara... Zar toliko vrijedi ljudski život?", upitala je Zorica Popović.

Šabačka policija je uspjela da identifikuje jednog 20-godišnjaka i godinu dana mlađeg muškarca koji su osumnjičeni za ubistvo taksiste. Inspektori su prilikom hapšenja kod njih pronašli nož kojim je vjerovatno Popović ubijen. 

Popović je u posljednju vožnju krenuo sa autobuske stanice u Šapcu prema selu Zablaće, a u blizini sela Metlić javio je svom dispečeru da je povrijeđen. 

Prebačen je u bolnicu, ali je od posljedica teškog ranjavanja izgubio četiri litra krvi i preminuo, uprkos pokušajima ljekara da ga reanimiraju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније