Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

09. 02. 2016. 20:45 >> 20:31
1

OSUMNJIČENI TINEJDŽER

Ubica taksiste ubio još jednom?

Osumnjičeni za ubistvo taksiste u Šapcu, M.I. (19), tereti se da je u avgustu prošle godine u tom gradu izvršio još jedno ubistvo, saopštio je MUP Srbije, prenose srpski mediji.

Policija je rasvijetlila slučaj teškog ubistva koje se dogodilo avgusta 2015. u Šapcu.

Osumnjičeni M.I. se tereti da je u avgustu u centru grada, nanio povrede tupim predmetom pedesetsedmogodišnjem muškarcu, da bi ga potom usmrtio oštrim predmetom, nanijevši mu povrede u predjelu vrata.

Osumnjičeni za to teško ubistvo M. I. iz okoline Šapca, uhapšen je juče i određeno mu je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je sa još jednom osobom ubio taksistu iz Šapca, saopštila je srpska policija.

Šabački taksista Čedomir Popovic (61) preminuo je 7. februara uveče, nakon što ga je putnik ubo nožem u vrat.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније