Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Mina ]

12. 02. 2016. 20:38 >> 20:28
6

HAŠKI TRIBUNAL

Presuda Šešelju 31. marta

Haški tribunal će 31. marta izreći presudu lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, objavio je danas taj sud.

Presuda će biti, kako se navodi u odluci predsjedavajućeg sudije Žan-Klod Antonetija, izrečena u deset sati.

U odluci se vlastima Srbije nalaže da "preduzmu sve neophodne mjere da bi se obezbijedilo pojavljivanje optuženog na dan izricanja presude i da obavijeste sudsko vijeće prije 15. marta o svim poteškoćama koje bi se eventualno pojavile u sprovođenju ovog naloga", prenosi Tanjug.

Šešelj je optužen pred Haškim tribunalom za ratne zločine od 1991. godine do 1993. godine, a 6. novembra 2014. je privremeno, iz zdravstvenih razloga, pušten na slobodu dok čeka presudu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније