Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 02. 2013. 21:53 >> 21:53
2

PRIZNANJE KOSOVA

Tači od Morsija tražio priznanje

Premijer Kosova Hašim Tači zatražio je danas tokom susreta sa predsjednikom Egipta Mohamedom Morsijem u Kairu da Egipat prizna nezavisnost Kosova.

 

Tači je sa Morsijem razgovaro o aktuelnim pitanjima na Kosovu, i tom prilikom je od egipatskog predsjednika zatražio priznanje Kosova kao nezavisne i suverene države, saopšteno je iz njegovog kabineta.

 

Tači je danas na poziv predsjednika Egipta otputovao u Kairo gdje učestvuje na samitu zemalja Organizacije islamske saradnje.

Tokom samita Tači je, kako je saopšteno, imao mnogobrojne bilateralne susrete sa najvišim predstavnicima zemalja članica Organizacije islamske saradnje.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније