Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Rts.rs ]

01. 05. 2016. 13:36   >>  13:32 5

VUČIĆ OPOZICIJI

"Nećete rušiti krhku demokratiju"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da građani ne treba da brinu, da će se nakon ponovljenih izbora u srijedu sve znati, te da je uveren da će sve biti u redu kada opozicija, kako je kazao, pod pritiskom "ugura" još jednu stranku u parlament i dočepa se skupštinskih privilegija.

Vučić je u razgovoru sa novinarima, rekao da ga protest opozicije u Beogradu nije "ni fascinirao, ni uplašio".

"Ćerajte me, u redu je. Biće da će preći cenzus, pa eto vam skupštinskog restorana i plate. Ali, ono što im neću dozvolilti to je da ruše Srbiju, da ruše državu, njenu stabilnost i njenu krhku demokratiju, zarad njihovih interesa i fotelja", rekao je Vučić nakon obilaska Operativnog centra Vojske Srbije.

Reći će, kaže, "samo vi mene ćerajte, jer ja vas ne mogu, zato što ste snažni i pametni".

Istakao je da građani ne treba da brinu: "Sve je u redu, sve je pod kontrolom, oni će da se smire čim se dočepaju skupštinskog restorana", rekao je premijer.

Podsjetio je da je sam više puta gubio izbore i potom čestitao protivnicima ma kako mu je bilo teško.

Premijer Srbije je rekao da nije htio da komentariše miting opozicije na praznik, te da, osim toga, izborni proces još nije završen, kao i da Pokrajinska komisija još nije saopštila ishod izbora za vojvođansku skupštinu, iako ima četiri purta manje glasova da prebroji.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније