Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 05. 2013. 09:41 >> 11:14
1

BEOGRAD

Pronađen brutalno pregažen pješak

Na putu između Železnika i Sremčice rano jutros oko 02.20 časova ljekarska ekipa je pronašla muškarca starog oko 33 godine, koji je preminuo u bolnici, nakon brutalne povrede.

Kako je rečeno Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a, do povrjeđivanja muškarca, za koga Blic piše da je pronađen sa otvorenim grudnim košem iz kog se vidjelo srce, došlo je u saobraćajnoj nesreći kada je nepoznati vozač, kojim je upravljao takođe nepoznatim vozilom, udario nepoznatog pešaka.

Povrijeđeni je, kako dodaju u MUP-u, od zadobijenih povreda preminuo po prijemu u Urgentni centar. Iz MUP-a navode da intenzivno rade na rasvjetljavanju slučaja. 

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je rekla da brutalnost povrjeđivanja izaziva zgražavanje. "Kada je došla ekipa, vidjela je brutalan način povrjeđivanja nepoznatim mehanizom. Grudni koš muškarca bio je otvoren. On je vožen na odjeljenje reanimacije Urgetnog centra, gde je i preminuo", kazala je Macura.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније