Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 05. 2016. 20:03 >> 19:49
1

PRIJEDOR

Ljudi pod fantomkama pucali na mještane

Na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most u selu Rakelići maskirana lica otvorila su vatru na mještane koji su pokušali da im pomognu nakon saobraćajne nezgodi.

Kako javlja RTRS, mještani sela Rakelići popravljali su udarnu rupu na putu, kada je na njih naletio terenac koji se kretao velikom brzinom.

Usljed neprilagođene brzine, džip se prevrnuo i zapalio. 

Kada su mještani pokušali da pomognu unesrećenim putnicima, oni su iskočili iz vozila sa fantomkama na licu i otvorili vatru. 

Niko od mještana nije povrijeđen, a maskirani napadači su u bjekstvu.  Na lice mjesta ubrzo su stigli policija i vatrogasci.  Šire područje oko mjesta događaja je blokirano, kao i svi prilazi, a za maskiranim licima traje potraga.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније