Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Agencije

28. 05. 2016. 18:32 >> 18:14
4

REIZABRAN NA ČELO SNS-A

Vučić: Aspirin i andol ne liječe

Srpska napredna stranka stavila je Srbiju iznad stranke, ocijenio je danas lider naprednjaka Aleksandar Vučić. Vučić je na Izbornoj skupštini SNS, prvoj poslije vanrednih parlamentarnih izbora na kojima je osvojila ubjedljivu većinu, rekao da je ta stranka pokazala da je u prethodnom periodu bila najodgovorniji činilac u zemlji i najodgovorniji politički faktor.

"Hrabrost je ono što razlikuje ozibljne političke partije od onih koji su na toj sceni kratko i zbog sebe", primijetio je Vučić.

On je rekao da je SNS naslijedila teško breme, te da je poslije decenija propadanja neko morao građanima da kaže da "aspirin i andol ne mogu da poprave zdravstveno stanje" i da se tako ne mogu izliječiti javne finansije.

To je uradila upravo SNS, ocijenio je Vučić, dodajući da to, međutim, nije urađeno na najbolji način, o čemu je raspravu najavio na zatvorenom dijelu sjednice.

Vučić je poručio da na današnjoj sjednici Izborne skupštine stranke, ni u radu u vremenu koje dolazi neće biti praznih priča, jer je bitna efikasnost i još veći rad.

"Nije snaga u Aleksandru Vučiću, u nama funkcionerima, već u narodu koji podržava ideju normalne i pristojne Srbije", rekao je Vučić, primijetivši da je i to rezultat odnosa SNS prema Srbiji i građanima.

Zato, kako je istakao, izgubiti vrijeme je ozbiljan zločin i zločin prema budućnosti.

Evo vam sve televizije, opet ništa nećete uraditi

Evo vam sve televizije, opet ništa nećete uraditi, poručio je Vučić političkim i drugim oponentima koji neprestano govore o nedostatku medijskih sloboda u Srbiji.

"Vi samo govorite, a mi ćemo rezultatima rada da vas pobjeđujemo, ne možete vi u pet da ustajete i do dva da radite, kao što mi možemo do deset. To je ono što ne mogu da pobijede", primijetio je Vučić.

Kako je rekao, o medijskoj blokadi, diktaturi i autokratiji govore oni licemjeri koji su mijenjali ljude na javnom servisu preko noći.

"Govore nam, a ja obično ćutim o tome, o medijskoj blokadi, a pogledajte kakvo je to licemjerje, kažu diktatura, autokratija, a sad kažu mijenjate nešto na javnom servisu. Mijenjao je UO u skladu sa zakonom, a kada su oni dolazili mijenjali su sve novinare i urednike za jednu noć. Mi nijesmo nijednog novinara i urednika", rekao je Vučić i dodao da je svemu tome cilj samo da se kaže sve najgore o njemu.

Kritike će, međutim, samo da ojačaju SNS, rekao je Vučić i dodao da je njihov ideal slobodna i demokratska Srbija.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније