Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Tanjug; Objavio: I.P. ]

16. 06. 2016. 09:10 >> 08:55
2

U DNEVNIKU

HRT o vladi konsultovao astrologa

Poslije burnog dana na političkoj sceni u Hrvatskoj - ostavke šefa HDZ-a Tomislava Karamarka na mjesto prvog potpredsjednika vlade, konferencija za novinare premijera Tomislava Oreškovića i vicepremijera Bože Petrova, na HRT-u su u Dnevniku ugostili astrologa.

Ono što "upada u oko" je datum rasprave o opozivu premijera Tihomira Oreškovića - 16. 6. 2016., kada bi Hrvatska mogla da ostane bez vlade, a oni praznovjerni u ovom datumu vide tri šestice i poruku, navodi HRT.

O tome je, kako je prenijela regionalna Televizija N1, govorila astrolog Anđelka Subašić koja je predvidjela i prije nego što se formirala ova vlada kako će Tomislav Karamarko morati da napusti njeno kormilo.

Dalje tvrdi da hrvatska vlada danas neće pasti, a da Karamarka čuva svemir.

"Nije politički mrtav ni u silaznoj putanji jer ga Bog, odnosno Svemir čuva od svega što je loše po njega", rekla je Subašić.

Premijera Oreškovića je pohvalila rekavši da je odgovoran i hrabar i da zasad neće otići, ali da mandat neće odraditi do kraja dok je za predsjednika SDP-a, Zorana Milanovića, kazala da je uplašen i da nema stav.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније