Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I.P. ]

01. 07. 2016. 09:20   >>  09:21 1

MEDIJI PIŠU

Dragan Đilas napustio DS

Dragan Đilas više nije član Demokratske stranke (DS), piše beogradski list Danas. Pozivajući se na izvore iz DS-a, list piše da se Đilas iščlanio iz stranke.

 

Đilas, kako se navodi, nije želio za ovaj beogradski dnevnik da objasni razloge napuštanja stranke, koju je vodio od 2012. do 2014. 

Inace, poslije odlaska sa funkcije u DS, Đilas se povukao iz  političkog života i nastavio da obavlja funkciju predsjednika Košarkaškog saveza Srbije, a otkupio je i stranački dug prema Razvojnoj banci Vojvodine, podsjeća Danas.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније