Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: O.Z. [ Agencije ]

23. 07. 2016. 11:33 >> 12:23
3

ŽRTVE NAPADA

Među ubijenim u Minhenu troje građana Kosova

U napadu u Minhenu u kome je ubijeno devet osoba, poginulo je i troje građana Kosova koji su živjeli u Njemačkoj, jedan mladić i dvije djevojke, objavili su danas prištinski mediji.

Prema informacijama kosovkih medija ubijeni su Armela Segaši, Sabina Sulja i Dijamant Zabrdja.

Ubistvo Segašijeve je potvrdio njen brat, koji je tražio pomoć i informacije o svojoj sestri, dok je ubistvo Zabrdje na Fejsbuku objavio njegov otac.

Portal Košev.info  pozivajući se na "Gazetu ekspres", objavio je da je otac Dijamanta Zabrdje napisao da mu je sin ubijen od strane "terorističke ruke".

Predsjednik Kosova, Hašim Tači, u izjavi objavljenoj na Tviteru rekao je da cijelo Kosovo žali zbog ubistva troje mladih.

"Pucnjava u Minhenu direktno je dotakla Kosovo, svi smo u žalosti. Tri mlade osobe mučki i brutalno su ubijene u terorističkom napadu", naveo je Tači na Tviteru.

U napadu koji je izveo 18-godišnji Njemac iranskog porijekla, sinoć u tržnom centru "Olimpija" u Minhenu ubijeno je devet, a ranjeno 16 osoba. Napadač je počinio samoubistvo.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније