Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

24. 07. 2016. 23:30 >> 23:18

HTJELI U CRNU GORU

Albanija: Uhapšeno 19 Avganistanaca

Albanska policija je danas saopštila da je uhapsila 19 Avganistanaca i jednog Albanca, pod sumnjom da je htio da ih ilegalno prokrijumčari u susjednu Crnu Goru, kako bi odatle došli do zemalja Zapadne Evrope.

U saopštenju policije se dodaje da je drugi Albanac, koji je pomagao u organizovanju krijumčarenja, trenutno u bjekstvu, prenosi AP. Avganistanci su pronađeni dan ranije kako se kriju u šumi sjeverno od Skadra, pripremajući se da pješice pređu u Crnu Goru.

Albanske vlasti su počele da ih vraćaju, ne precizirajući iz koje zemlje su došli, navodi policija. Uhapšeni Albanac bi mogao da dobije kaznu do 10 godina zatvora, ako se ustanovi da je kriv.

Albanija do sada nije bila značajnija tranzitna ruta za migrante, navodi AP.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније