Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R.

27. 07. 2016. 11:19   >>  11:40 14

HOROR U TIRANI

Zapalio pacijenta na dijalizi

Jedan muškarac polio je benzinom i zapalio pacijenta na Odjeljenju dijalize američke bolnice u Tirani. Tri osobe su stradale, a među njima i izazivač požara.

Požar je namjerno izazvao Cenaj Lefter (57) koji je stradao u požaru uz još dvije pacijentkinje koje su ležale na odjeljenju, prenosi B92.

Poginule su pedesetpetogodišnje Sanija Sulaj i Hani Mali, dok se ljekari bore za život tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je bio meta Lefterovog napada.

Nadzorne kamere su snimile trenutak kada Lefter prilazi čovjeku koji leži na dijalizi i poliva ga benzinom. Žrtva ga je odgurnula, ali je napadač uspio upaljačem da zapali proliveni benzin, javlja Miror.

Napadač i žrtva su se nedugo prije stravičnog požara posvađali, ali se ne zna razlog svađe.

UPOZORENJE: VIDEO SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA!

 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније