Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Tanjug; Objavio: I. P. ]

29. 07. 2016. 19:24 >> 19:05
5

PODNIJELA OSTAVKU

Rašković Ivić odlazi s čela DSS-a

Predsjednica DSS-a, Sanda Rašković Ivić, saopštila je da podnosi ostavku na tu funkciju zbog neslaganja u vezi sa formiranjem lokalnih koalicija sa SNS.

Rašković Ivić je novinarima u parlamentu rekla da će na jesen biti održana izborna skupština te stranke, na kojoj će se raspravljati o statutu i programu stranke i na kojoj će se birati novo rukovodstvo i novi put stranke.

Rašković Ivić je rekla da ostaje u DSS i u parlamentu, gdje će se boriti za državotvorne ideje DSS, a da će nakon izborne skupštine zauzeti i svoj stav po pitanju ostanka u tom poslaničkom klubu. 

"Mi kao stranka treba da se odlučimo na koju ćemo stranu. Postoje odbori kao na Kosovu i Metohiji i u Nišu koji su odlučno protiv koalicije sa SNS i ja se pridružujem toj grupaciji ljudi. S druge strane, moramo da uvažimo činjenicu da postoji veliki broj odbora koji se zalažu za koalicije sa SNS", rekla je Rašković Ivić. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније