Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

28. 08. 2016. 12:01 >> 14:54
17

NIKOLIĆ PORUČIO

"U borbi protiv terorista ne smije biti granica"

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ocijenio je danas da je združena antiteroristička vježba policija Srbije i Republike Srpske, koja je održana na graničnom prelazu Trbušnica kod Loznice, bila vrlo dobra i da je pokazala da u borbi protiv terorizma ne smijeju da postoje granice.

Vi ste danas pokazali kako uspješno sarađuju dvije policije, kako se dopunjuju i da ne postoji zadatak koji ne možemo zajednički da riješimo", rekao je Nikolić nakon održane vežbe u Trbušnici. On je čestitao pripadnicima dvije policije i dodao da je vojnička ocjena te vežbe "vrlo dobra".

Predsjednik RS Milorad Dodik kazao je da je zajednička akcija pokazala da ne smije da bude granica.

"Ovo je bila veoma usješna vežba zajedništva sa ciljem da se izbori sa zlom sa kojim se bori čitav svijet", rekao je Dodik. 

Na graničnom prelazu Trbušnica kod Loznice danas je počela združena antiteroristička vežba policija Srbije i Republike Srpske.  Vežba je počela intoniranjem himne "Bože pravde", a u njoj je učestvovalo oko 200 specijalaca, 50 vozila i po pet letjelica i plovila.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je ranije da je cilj zajedničke vježbe pokazivanje snage i obučenost u borbi protiv terorizma, kao i da se vježbom ni na koji način ne ugrožava suverenitet Bosne i Hercegovine.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније