Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 05. 2013. 10:02   >>  10:02

NA TAPETU SNS

Vučić: Uskoro rekonstrukcija Vlade

Potpredsjednik srbijanske Vlade Aleksandar Vučić, kazao je da bi odmah nakon odluke Evropskog savjeta o datumu za početak pregovora Srbiji, moglo bi doći do dugo rekonstrukcije Vlade.

“Biće rekonstrukcije Vlade, za to nam samo treba sedam do deset dana bez stresa i obaveza oko nekih krucijalnih stvari kojima se sada bavimo", rekao Aleksandar Vučić, prenosi RTS.

Na pitanje da li bi rekonstrukcija mogla da izazove “trzavice” u vladajućoj koaliciji, Vučić je odgovorio da ne misli da je analiza nečijeg rada razlog za sukobe i smatra da je blagotvorna.

“Kad smo pravili ovu Vladu dogovorili smo se da pratimo prolazno vrijeme, i da ako se ispostavi da neko kasni i zaostaje, takvog čovjeka mijenjamo”, rekao je Vučić.

On je kazao da će na tapetu biti i ministri iz SNS-a, “i vidjećemo ko je uradio dovoljno, a ko nije”.

Pod lupu će doći sva politička imenovanja u Nemanjinoj 11, javnim preduzećima, a neće biti pošteđeni ni neki predsjednici opština i gradonačelnici.

Nije isključeno da će zbog kadrovskih pomjeranja doći i do prekompozicije resora, što će iziskivati i izmjene Zakona o Vladi.

Potpredsjednik SNS-a Bratislav Gašić rekao je da će ta stranka izaći sa analizom rada svih državnih, ali i lokalnih funkcionera koje je imenovala stranka.

“Prvo je potrebno ispitati rad ministara, ali i gradonačelnika i direktora javnih preduzeća. Princip odgovornosti se mora jednom jasno uspostaviti. Zato se ne isključuje ni mogućnost rekonstrukcije Vlade”, kazao je Gašić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније