Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta,I.Š. ]

24. 09. 2016. 08:26 >> 08:45
11

NAKON REFERENDUMA

Dodik: Od svog praznika nećemo odustati

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da će se nakon referenduma zakazanog za 25. septembar, u skladu sa iskazanom voljom naroda, vidjeti da li je 9. januar dan koji slavi srpski narod u RS, kao i da od svog praznika neće odustati.

 

 

 

 

On je u razgovoru za Politiku kazao da je očigledno da su namjere onih koji osporavaju taj praznik "politički motivisane".

"Ustavni sud Bosne i Hercegovine pokazao se kao poslušnik Bakira Izetbegovića, jer sudije u svemu što on dobaci do suda odlučuju na način koji je zatražio", rekao je Dodik.

Govoreći o posjeti Moskvi, Dodik je kazao da je sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom razgovarao najviše o političkim pitanjima i regionalnoj stabilnosti.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније