Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Tanjug; Objavio: I. P. ]

25. 09. 2016. 12:36 >> 12:16
12

IZETBEGOVIĆ UVJEREN

Neće biti rata, niko neće uništiti RS

Predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da u BiH neće biti rata i da niko neće uništiti Republiku Srpsku.

 

"Mi ćemo čuvati ovu zemlju i Dejtonski mirovni sporazum i sve građane, i Srbe i Hrvate i Bošnjake. Nikakvih ratova biti neće, jer će se urazumiti oni u Banjaluci", rekao je on novinarima sinoć u Brčkom, gdje je prisustvovao na predizbornom skupu SDA, prenijela je Fena.

On je dodao da nikome u BiH rat nije potreban i da se ratovi počnu kada jedan narod dovedete u poziciju da neke stvari više ne može da trpi, a u toj poziciji niko nije u BiH.

"Ponajteže je Bošnjacima povratnicima u RS. Da Srbi u BiH krenu u rat da bi otcijepili nešto čime vladaju suvereno, o tome nema govora niti će ljudi krenuti u tom smjeru", rekao je Izetbegović.

Podsjećamo, u Republici Srpskoj danas se održava referendum na kojem će se građani izjasniti da li žele da se 9. januar i ubuduće obilježava kao Dan Republike u RS.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније