Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: B.V. [ Tanjug ]

29. 09. 2016. 10:44   >>  13:47 12

ZBOG TERORIZMA

Srbi uhapsili direktora kosovske policije

Srpska pogranična policija uhapsila je direktora kosovske policije za region Kosovske Mitrovice Nehata Tačija, navodi "Gazeta ekspres".

 

Tači je uhapšen sinoć oko 20 časova na administrativnom prelazu Končulj, na osnovu potjernice iz 2010.  zbog krivičnog djela terorizam, javlja B92.

Na osnovu rješenja Višeg suda u Nišu o određivanju pritvora iz 2010, sproveden je u pritvorsku jedinicu.

Prištinski mediji objavili su ranije da je kosovska policija potvrdila informaciju o hapšenju Tačija i da je on uhapšen na putu za Niš, gdje je trebalo da prisustvuje jednom ročištu.

Predstavnici niške policije su potvrdili da je došlo do hapšenja, kao i da je Tači trenutno u niškom KPZ-u, ali su istakli da "nijesu oni učestvovali u hapšenju".

Portparol Policije Kosova Daut Hodža rekao je da je Tači uhapšen kasno sinoć, nešto poslije ponoći, na prelazu Bela zemlja kod Bujanovca.

Hodža je naveo da je "Tači putovao u jednu od zapadnoevropskih zemalja, automobilom preko teritorije Srbije".

On nije mogao da kaže koji je razlog hapšenja a, prema informacijama kojima raspolaže, Tači bi tokom dana trebalo da se pojavi u Osnovnom sudu u Nišu.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније