Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R.

30. 09. 2016. 22:12 >> 21:51
3

LAVROV SMATRA

SAD štite Al Nusru, žele ih protiv Asada

Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov optužio je Sjedinjene Američke Države da štite džihadističku grupu Al Nusra front koju bi mogli da iskoriste za svrgavanje Bašara el Asada.

Prema njegovim riječima, pripadnici terorističke organizacija Al Nusra front nijesu na udaru koalicije na čelu sa SAD. “Čuvaju ih, za slučaj da im budu potrebni u rušenju sirijskog predsjednika“, rekao je Lavrov, prenosi B92.

On je dodao i da Moskva nije dobila nikakav dokaz od Vašingtona da je odgovorna za bombardovanje konvoja sa humanitarnom pomoći na putu ka Alepu.

Takođe, dodao je da je taj napad provokacija, a primijetio je i da kada god stradaju civili iz SAD se čuju priče o kolateralnoj šteti.

“Izraz ’kolateralna šteta’ nije proizvod Moskve“, dodao je Lavrov.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније